Hedvig i USA

Utbytesstudent i Raleigh, North Carolina USA 2012/2013

MID-YEAR ORIENTATION

Kategori: I USA

Tja!
Hade skrivit värsta långa inläggen sen ba poff va det borta såatte.....måste börja om.
 
I helgen var det Afs-läger igen pga att vi nu har varit här halva tiden(??!!??). Helgen innehöll det vanliga, kultursnack, sätta upp mål och umgås. Vi hann även med lite snack om NYC dit vi alla drar i mars. Älskar alla mina fellow utbytesstudenter. På lördagskvällen blev det mys vid en bon-fire och jag fick en tårta och en ballong fööööör det va ju min födelsedag i söndags. 17 år har lilla jag nu levt. På min födelsedag kom Cara och hennes man till oss på middag och jag fick lite paket osv. Jag fick även lite paket från Sverige som SÅKLART var väldigt uppskattade. (Acke bror, fick ditt idag<3333). Jag hade enormt lyckorus hela dagen, kan bero på att Raleigh dagen till ära bjöd på 25 grader och sol och att jag har lärt känna så fina människor här, haha snyft va djupt det blev.
Hihihi, älskad.
Bästa AFSers.
Österrike, Holland, Italien, Sverige, Canada, Norge, Finland och Ryssland.
Hann med att få imtt namn på thai också.
Vi hade talangshow. Här ser ni chilenarna, tyvärr åkte Camilla hem idag:( hon valde att avbryta sitt år.
Jag made a wish och skar tårtan.
Mys.
<3
Allihopa.
My favs. Vi ska ha en NY-kväll där vi planerar what to do så har ni tips så tar jag gärna emot!
Schweden kom och hälsa på.
 
 
Igår och idag har det varit finals på schemat. Det gick bra och vet nu att jag har A i slutbetyg i engelska. Ganska kul att jag hade B i sverige och A här. Idag efter mitt civicsprov höll Ms.Walker ett litet tal till oss. Världens bästa lärare. Hon pratade om hur mycket hon kommer sakna att ha mig i klassen och frågade om jag inte kunde ta civics nästa termin också för att svara på Europa/socialism/multiparty/etc frågor. När man har henne behövar man verkligen inte plugga hemma för hon förklarar allt så himla bra. Kommer sakna henne! Nu är jag ledig i typ en vecka innan mina nya klasser börjar, spännande.
 
Just nu sitter jag på mitt så kallade jobb, alltså dog-sit. Chillar och kollar på solsidan(DÖR över the level av rolighet). Nu ska jag ta ut hunden på en promenad. Ahhhh, har så mycket att berätta men men time will tell hehe.
Haha just det, vad händer med Sverige??? Tåg som kör in i en lägenhet och mord inne på myrorna??
 
Ha det bra och dö inte för mycket över mörkret där hemma!
Puss!
 
Såhär glad var jag i söndags.
 
 

Kommentarer

 • Berit Pettersson säger:

  Hej 17-åringen. Hade nyss kontakt m. kung Carl Gustav han frågade om du fått födelsedagshälsningen från honom och Silvia?
  Typiskt att Birgit var inne på Myrorna när det hände. Hon var så skärrad, men hade passat på att smita ut när "mannen" var inne på lagret. Lilla stillsamma Sverige råkar ut. Kram Farmor

  2013-01-16 | 14:07:40
 • en glad följare säger:

  Hej! Grattis! Gillar din blogg! När åkte du till USA, vilken klass hade du gått ut? Är det värt att komma tillbaka och gå om ett år? Ha det bra!

  2013-01-16 | 17:02:23
 • Anonym säger:

  Bjuder Afs på new york resan eller var det?

  Svar: Nej den betalar vi själva. Vi får dock ett jättebra pris:)
  hedvigusa.blogg.se

  2013-01-17 | 16:59:42

Kommentera inlägget här: