Hedvig i USA

Utbytesstudent i Raleigh, North Carolina USA 2012/2013

MÅNDAG

Kategori: I USA

Fyndig rubrik.....inte allt för påhittig idag.
 
Anyways, hejsan!
Idag har jag varit i skolan som vanligt. Jag hade två prov, älskar att ha prov här borta, det är lätt (oftast) och så gör det så att lektionen går snabbt. Innan jag hann tänka satt jag i 3rd och jobbade på mitt nya projekt, nämligen en vas. På sista lektionen sov typ alla förutom jag och några till haha....tyckte nästan lite synd om mr. Kirst. Jag brukar dock sova på de flesta av hans lektioner i minst 10 min, man måste ju sova lite på maten hehe. Efter skolan har jag börjat göra något så oamerikanskt som att GÅ hem från skolan:OOOOOO OMG måste ju vara galen. Det tar ca 25 min och det är ganska trevligt att lyssna på lite podcast och gå förbi golfbanor och igenom skogar. Lite vardagsmotion har ju aldrig skadat heller. 5/5 toasters får alltså detta beslutet.
Att jag har väntat med det här är inte pga lathet utan för att jag helt enkelt inte har kunnat förut med fotbollen. Här får ni förresten en rolig bild från en match mot Enloe (de kan inte sparka boll) där vi i halvtid la oss och sola på the track.
Jag är den fjärde från vänster om ni ville veta.
Nu hälsar jag god natt med denna fina pose. Idag har jag fått bilder som sträcker sig från min första vecka här ända fram till nu så det kanske kommer en liten summary snart.
Sov så gott alla i min tidzon och god morgon till er andra!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: