Hedvig i USA

Utbytesstudent i Raleigh, North Carolina USA 2012/2013

iPhonelycka

Kategori: I USA

Alltså lyckan är ju total nu. Ska försöka lägga upp bilder från julen ikväll om jag hinner. Imorgon bär det av till maryland och Virginia för att träffa lite släkt osv. Att en sak kan göra en så glad och excited på livet är ju lite sjukt men min iPhone tog mitt liv till nya möjligheter haha.... Ha en bra kväll y'all!

Kommentarer

 • Pappa säger:

  Hej
  Stackare - Har du också hamnat i Iphone träsket!
  Du kommer med största sannolikhet spilla bort väldigt mycket av din ungdomstid genom att titta ned på en skärm och missa allt som händer runt omkring.
  Hoppas att du får det trevligt på släktturen.
  Kram Pappa

  2012-12-29 | 11:11:45
 • Lena Morén säger:

  Hallå Hedvig! Äntligen har jag tagit mej tid att läsa din blogg. Kul! Vad du har varit med om mycket redan och jag håller med henne , hon läraren i Engelska. Du är modig som åkt hemifrån ett helt år för att bo med en annan familj. Jag tycker det låter underbart med värme och sol, njut av det! I Falun är det snö och vinter men just nu är det inte mycket skidåkning för efter den obligatoriska annandagsträffen - vad hände då ? jo jag ( och Erik ) kom hem med farmors magsjuka!!! Elin ligger på soffan och önskar att hon orkade gå på salsa , Ida är livrädd för att bli magsjuk, ja så spännande är det med vinterlov i Falun. Fortsätt att skriva, det är många som läser fast kanske inte alla som kommenterar. Stor kram från alla Falu Morénare. /Lena

  2012-12-29 | 21:53:29

Kommentera inlägget här: